O blogu

Napravili smo ovaj blog da bismo delili znanje i podstakli druge da krenu u nove radne poduhvate. Naše kolege pisaće o svojim iskustvima, preprekama i problemima sa kojima su se suočavali i načinima kako su ih prevazilazili. Čitajući druga iskustva – i sami učimo!

Ako je tačna izreka: “Znanje je moć”, onda je najveća vrlina znanje podeliti sa drugima.  Na ovom blogu možete da “zavirite” u kategorije koje bi mogle da doprinesu razvoju vaših ličnih i profesionalnih veština i sposobnosti.

U delu Delimo znanje kolege će predstaviti svoj posao, energiju, entuzijazam, teškoće, prepreke, ideje, timski rad, rešenja i istrajnost koji su ih pratili tokom obavljanja radnih zadataka.

Da biste nas bolje upoznali, u delu Naše priče pričaćemo kako koristimo vreme kada nismo na radnom mestu. Možda pronađete nešto što vas može inspirisati da svoju profesionalnu orijentaciju proširite ili pak svoja lična interesovanja upotpunite tako da slobodno vreme iskoristite aktivno i sa uživanjem. Hobi, trčanje, planinarenje, slikanje…što da ne?

Tašna i mašna biće zanimljiviji izbor ukoliko želite da pročitate i otkrijete tajne top menadžera iz različitih sektora kompanije. Pitanja kako je biti menadžer jedne velike korporacije, koji su to izazovi koji ih inspirišu,  načini na koje rešavaju teškoće u svom delokrugu rada, šta znači biti dobar lider, samo su neke teme koje će biti razmatrane sa ovim kvalitetnim ljudima u našoj kompaniji.

Od srca – sigurno će biti odeljak koji ćete često posećivati jer humanitarne akcije su važan i posebno drag deo naše poslovne zajednice. Brojnim humanitarnim akcijama dajemo podršku deci i mladima sa invaliditetom, socijalno ugroženom stanovništvu, talentovanim studentima i učenicima, deci bez roditeljskog staranja… Tu smo da radimo ali i da ulepšavamo grad, javne ustanove i štitimo prirodu.

Hvala što nas čitate!

Tim za korporativne komunikacije: Ana, Tanja, Sale, Velja, Ivan x2 🙂

 

Prijavi se da ti novi tekstovi stizu u inbox

Koristimo MailChimp kao našu marketing platformu. Klikom na “Prijavi se”, prihvatate da se informacije prenesu na ovu platformu. Saznaj više o njihovoj politici privatnosti ovde.