Zašto da nam ostavite email

Započeli smo ovaj blog da bismo sa vama delili znanje i iskustvo, kao i u želji da vas motivišemo i podstaknemo da krenete u nove poduhvate, naučite nešto novo i ostvarite ono što želite!

Ovde možete pronaći, između ostalog, odgovore na ova i mnoga druga pitanja:

– Kako imati produktivnije sastanke?
– Kako pronaći „work-life“ balans i da li on uopšte postoji?
– Kako povezati sport i posao?
– Koje konferencije ne treba propustiti?
– Šta možemo da naučimo od svetski poznatih sportskih legendi?
– Kako pokrenuti sopstveni biznis?
– Kako birati svog mentora?
– Šta čitati?

Naši zaposleni dele sa vama svoja iskustva, znanje, lekcije, uspehe ali i greške – jer ko radi taj i greši. Uostalom, znate kako kažu, pametan uči na tuđim, a ne na svojim greškama! 😉

Da ne biste propustili nove tekstove i priliku da nešto naučite, PRIJAVITE SE na našu mejling listu. Obećavamo, nećemo vam zatrpavati inbox jer mi naš njuzleter šaljemo jednom mesečno. Svakog prvog ponedeljka u mesecu osim najnoviijh tekstova, ponekad vas obradujemo i video materijalom ali i otvorenim pozicijama u našoj kompaniji.

Ostavite nam email adresu klikom ovde

Posao i druge priče

Jako bismo voleli da ste aktivan učesnik našeg bloga i zato smo osmisli mogućnost da i vi budete kreatori – PITAJTE DELTU!

Ako vas interesuje nešto o čemu mi nismo pisali i želite da saznate i naučite više o biznisu, možete da pitate top menadžment Delte sve što vas interesuje o industrijama u kojima poslujemo ili o poslovanju i ekonomiji uopšte. Pitanja možete poslati kroz formu:

https://blog.deltaholding.rs/pitajte-deltu/

Odgovore ćemo objaviti kao blog post.

Ako vam se svidi sadržaj koji delimo sa vama, podelite ga i vi sa drugima jer – znanje se deljenjem uvećava!

Hvala što nas čitate!

Tim za korporativne komunikacije: Tanja, Ivana, Sale, Ivan V i Ivan B 🙂

Prijavi se da ti novi tekstovi stizu u inbox

Koristimo MailChimp kao našu marketing platformu. Klikom na “Prijavi se”, prihvatate da se informacije prenesu na ovu platformu. Saznaj više o njihovoj politici privatnosti ovde.